akostné odrodové víno
Víno jasnožltej farby s intenzívnou korenistou vôňou. Ovocná chuť s tónmi ananásu a grepu. Harmonicky vyvážené kyselinky so zvyškovým cukrom.
|
akostné odrodové víno
Víno zlatožltej farby s prekrásnou vôňou rozkvinutých kvetov a lúčneho medu s vanilkou v pozadí. Elegantná chuť žltého melóna, mandariniek a iného tropického ovocia. Plná, harmonická a dlhá dochuť.
|
neskorý zber
V mnohých krajinách považovaný za kráľa bielych vín. Vo vôni prevláda jemná lipovina a jeho ovocná chuť. Svieža kyselinka ás nabáda vychutnávať tento mok čo najdlhšie.
|
kabinetné víno
Nová Slovenská odroda vyšľachtená krížením odrôd Rizling rýnsky a Semillon. Ovocný buket, plná a svieža chuť a šťavnatá kyselinka dokáže pri dlhšom zrení uchovať svoj ovocný charakter.
|
bobuľový výber
Jemne korenisté, príjemne, harmonicky vyrovnané víno s vanilkovou vôňou. Odporúčame podávať k jedlám s teľaciny, a výborne chutí s plesňovým syrom.
|
neskorý zber
Víno má peknú sviežu ovocno-medovú vôňu, spojenú s výraznou plnou chuťou tropického ovocia a orieškov. Je výborným doplnkom k pikantným rybacím špecialitám.
|
akostné odrodové víno
Jemná vôňa sušených sliviek a brusníc s herbálnym dotykom. Chuť je v ústach okrúhla, plná a šťavnatá s jemnou kôstkovinou v závere.
Odporúčame podávať k divine, červenému mäsu, syrom a dezertom.
|
Primitivo di Manduria D.O.P. Passo del Cardinale pochádza z vinárstva Paololeo v San Donaci.
Toto výborné vínko je vyrobené z hrozna Primitivo pestovaného apuliánskou sadbou vo viniciach na území Manduria (Taranto). Hrozno zozbierané v prvom septembrovom týždni sa lisuje a potom fermentuje v nerezových nádobách pri kontrolovanej teplote.
|
Suché, červené talianske víno, odroda Primitivo, oblasť Manduria - Puglia, s chráneným označením pôvodu IGP. Je to jednen z odkazov na líniu "Varietal", ktorá zoskupuje pôvodné a historické vína. Hrozno sa destemuje a fermentuje v oceli pri kontrolovanej teplote 22/24°C po dobu 8-10 dní, s vybranými kvasnicami, počas ktorých sa vykonáva denné čerpanie.
|